top of page
  • Writer's pictureCentar za Psihološku podršku Mostar

Psihodramska radionica „Moj životni put: Šta moji izbori govore o meni?“


Centar za psihološku podršku „Sensus“ organizuje jednodnevnu psihodramsku radionicu „Moj životni put: Šta moji izbori govore o meni?“ u subotu, 18.11.2017. s početkom u 10:00.

Radionica je namijenjena onima koji:

  • žele istražiti vlastiti sistem donošenja odluka kroz rad na sebi na kreativan i sponatan način;

  • su zainteresovani za lični rast i razvoj, te unošenje promjena u vlastiti život;

  • se žele upoznati sa psihodramom kao akcionom metodom istraživanja i rješavanja problema.

Radionicu vode Majda Šehić i Emina Muminagić, edukantkinje psihodramske psihoterapijske škole. Cijena radionice je 30KM.

Zbog ograničenog broja učesnika/ca potrebno je poslati prijavu za učešće na radionice do petka, 17.11.2017. na e-mail cpp.mostar@gmail.com. U prijavi je potrebno naznačiti ime i prezime, godinu rođenja, zanimanje/obrazovanje.

Psihodrama je vrsta grupne psihoterapije koja se oslanja na korištenje dramskih i akcionih tehnika, kao i grupne dinamike. Osnivač psihodrame je psihijatar i pionir grupne psihoterapije, Jakob Levi Moreno, čija filozofija počiva na principima spontanosti i kreativnost.

Kroz psihodramu možete bolje upoznati sebe i vlastite psihičke procese, razjasniti strahove i probleme, promijeniti odnose s drugima, osloboditi se nefunkcionalnih obrazaca, te na kreativan način naći rješenja za probleme i povećati kvalitetu života. Više o psihodrami možete naći na: https://www.centar-psihodrama.hr/psihoterapija-psihodrama

25 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page