top of page
  • Writer's pictureCentar za psihološku podršku Sensus

Poziv za dostavljanje ponuda za edukatore/ice u okviru projekta

UG “Naša djeca-Our Kids u BiH” zajedno sa Centrom za psihološku podršku “Sensus” implementira projekat “Unapređenje psihosocijalne podrške za mlade bez roditeljskog staranja”, u okviru projekta Mostar – Prostori koji pokreću kojeg finansira Vlada Ujedinjenog Kraljevstva. Nositelj projekta je People in Need (PIN), a članovi konzorcija su: Everyday Peace Indicators (EPI), Omladinski Kulturni centar Abrašević (OKC Abrašević), Agencija lokalne demokracije Mostar (LDA Mostar) i Nešto Više (NV).

Cilj projekta je unaprijeđenje psihosocijalne podrške djece i mladih bez roditeljskog staranja kroz promovisanje, zaštitu i ispunjavanje njihovih prava uz zajedničku saradnju institucija i nevladinog sektora. U okviru projekta planirano je sprovođenje dvije edukacije, jedna edukacija je za odgajatelje Dječijeg doma Mostar i osoblje Udruženja „Our Kids“, a druga edukacija je namjenjena mladima bez roditeljskog staranja, korisnike Udruženja „Our Kids“. Za potrebe implementacije edukativnih treninga otvorene su pozicije za edukatore:


1. Edukator za treninge na temu ,,Podrška za djecu i mlade u procesu osamostaljivanja’’ za odgajatelje Dječijeg Doma Mostar i osoblje Udruženja ,,Our Kids’’.

2. Edukator za radionice za mlade bez roditeljskog staranja, korisnike Udruženja ,,Our kids’'.


Više o pozivu kao i načinu prijave možete pronaći u dokumentu.

Rok za prijave je 20.6.2023.

Poziv za dostavljanje ponuda za edukatore (2)
.pdf
Download PDF • 560KB

33 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentarer


bottom of page